Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi içinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sağlık turizmine ve bölgeye daha iyi katkı sunması için yapılması gereken çalışmalar bir toplantı ile ele alındı.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Yetiş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İdari Sorumlusu Prof. Dr. Figen Tuncay katıldı.
Toplantıda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Pilot Üniversite Projeleri kapsamında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bağlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam eden JEOKAREM projesinin, sağlık turizmi ve bölge halkına daha iyi hizmet verebilmesi için yapılacaklar konusunda istişareler yapıldı. 
Ayrıca Pilot Proje çerçevesinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından alınacak yüksek teknolojik robotik cihazların alımının hızlandırılması için görüş alışverişinde bulunuldu. 
(HABER MERKEZİ)