KESOB Başkanı Öztürk’ten vatandaşa aşı çağrısı: 

 “ESNAFIMIZ BİR KAPANMAYLA 
DAHA KARŞI KARŞIYA KALMASIN”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, artan vaka sayılarının esnafı endişelendirdiğini belirterek vatandaşları aşı olmaya davet etti. 
Kovid-19 vakalarının yeniden artışa geçmesi dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Bahamettin Öztürk açıklamasında, “18 ay kadar iş yerlerimiz kapalı kaldı. En çok zarar gören kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. Birlik beraberlik içinde hastalığı yeneceğiz derken vaka sayıları tekrar tırmanışa geçti. Esnafımız da tekrar kapanma korkusu yaşıyor. Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Çocuklarının geleceğini, çevresindeki insanları düşünüyorlarsa aşı yaptırsınlar. Ekonomik olarak zora girmek istemiyorsak aşı oranını artırmalıyız. Aşı yaptırdığınız anda bir can kurtarıyorsunuz. Çevrenizden aldığınız duyumlarla aşıdan kaçmayın. Bilim insanları, devlet büyükleri aşı olunması gerektiğini söylüyor.” ifadelerini kullandı.
“GEREKİRSE ESNAFIMIZ AŞI YAPTIRMAYANLARI İŞ YERİNE KABUL ETMESİN!”
Aşı yaptırmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu dile getiren Öztürk, “Gerekirse aşı yaptırmayanları belirli yerlere almamalıyız. Eğlence merkezleri, kahvehaneler, oteller gibi insanlarla iç içe bulunacakları yerlere alınmamaları için gerekli başvuruları yapıyoruz. Hepimizin bir işi, geleceği var. Vaka sayılarının artması, ölüm oranlarının yüksek olması bizim iş yerlerimizin kapanması ve sosyal hayatımızın kısıtlanması anlamına geliyor. Tekrar eski halimize dönmeyelim. Tek isteğimiz işlerimize devam edebilmek. Herkes aşı konusunda birbirini ikaz etmeli. Esnafımız bir kapanmayla daha karşı karşıya kalmasın. Bu her şeyin ötesinde bir vatan meselesidir. Ülkemizin zor dönemlerden kurtulması için olmazsa olmazdır. Lütfen aşıdan kaçınmayın.” dedi. (HABER MERKEZİ)