Şehrimizde optik sektöründe Kırşehirlilere hizmet veren Ege Optik, Ankara Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmete devam edecek.
Yaklaşık 4 yıldır eski Devlet Hastanesi karşısında faaliyet gösterirken, Ankara Caddesi’ne taşınan Ege Optik’in yeni mağazasının açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi. 14 Ağustos Cuma günü gerçekleşen açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ile Osman Uçar, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Esnaf Sanayi Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, Sağlık-Sen İl Temsilcisi Yasin Yücesan ve pek çok vatandaş katıldı.
Şehir dışında oldukları için açılışa katılamayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da Ege Optik’e gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ege Optik sahibi Mehmet Ali Ballı, “İş yerimize gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan sayın başkanım ve milletvekilime, açılışımıza bizzat katılım gösteren tüm başkan yardımcılarımıza, oda başkanlarımıza ve bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Açılışa özel yüzde 50’ye varan indirimlerimizden faydalanmak üzere tüm Kırşehirlileri Ankara Caddesi Cingöz Otel altındaki iş yerimize bekliyoruz” dedi.
Kırşehir Çiğdem Gazetesi olarak Ege Optik’e yeni yerinde hayırlı işler, bol kazançlar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)