2017 yılından beri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde görev yapan Dr. Rıdvan Karabulut, Kayseri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümünde öğretim üyesi olarak devam edeceği için Kırşehir’e veda etti. 
Kırşehir’den güzel duygularla ayrıldığını belirten Dr. Rıdvan Karabulut, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem” aracılığı ile bir veda mesajı yayınladı.
Görevlerin geçici, dostlukların baki olduğunu ifade eden Karabulut, veda mesajında şunları ifade etti:
“Bugün itibariyle 4,5 yıldır eğitim aldığım Aşıkpaşa Üniversitesi’nden mezun olmuş bulunuyorum. Aşıkpaşa Üniversitesi terimini bilinçli olarak kullanıyorum. Kırşehir benim için bir üniversite oldu. Çok önemli dostluklar ve deneyimler elde ettim. Daha önce birçok ilde bulundum, çeşitli görevler yürüttüm. Kırşehir bu iller içerisinde en güzide yere sahip benim için. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yapmış olduğum görevleri yürütmemde çok büyük desteklerini gördüğüm saygıdeğer büyüğüm, Rektörüm Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya öncelikle teşekkürü bir borç biliyorum. Çalışmalarımız boyunca çok değerli destekleri dolayısıyla Rektörlüğümüz başta olmak üzere bütün Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ailesine teşekkür ederim. Neşet Usta’nın Yolcu türküsünde ‘Hep yolcuyuz böyle gelir gideriz’ sözü üzere yolculuğumuz Kayseri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümünde öğretim üyesi olarak devam edecek. Dönmek üzere ayrılmış olduğum Kayseri’ye dönüş yapmamda çok büyük emeği olan Kayseri Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Hocamız başta olmak üzere değerli büyüklerim Kayseri Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semra Aksoylu Hocalarıma  şükranlarımı arz ederim. Görevler geçici, dostluklar bakidir. Saygılarımla.”  (HABER: BEYHAN BALLI)