Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimlerinden Genel Cerrah Mehmet Yetkiner bugün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Bir haftadır rahatsız olduğu öğrenilen ve sabah saatlerinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Genel Cerrah Mehmet Yetkiner burada geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyoya alındı.
Kalbi duran ve yeniden çalıştırılan Dr. Mehmet Yetkiner, meslektaşlarının bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.
2013 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’nde Tıbbi Hizmetler Daire Başkanlığı, Kırşehir Tabip Odası Başkanlığı, Mucur Devlet Hastanesi Başhekimliği görevlerini yürüttükten sonra kendi isteği ile geçtiğimiz aylarda Çiçekdağı İlçesinde aile hekimi olarak çalışmaya başlayan Mehmet Yetkiner evli ve iki çocuk babasıydı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde diyetisyen olarak görev yapan Gülay Yetkiner ile evli olan 51 yaşındaki Dr. Mehmet Yetkiner’in vefatı hastanede, sağlık camiasında ve Kırşehir’de büyük üzüntü yarattı.
Kırşehir’in sevilen doktorlarından olan Mehmet Yetkiner için yarın Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde saat 11.30’da bir düzenlenecek. Yetkiner’in cenazesi Ahi Evran Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Kümbetaltı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, meslektaşlarına, sağlık camiasına başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)