Uzun yıllar İzmir, Fethiye ve Kırşehir’de göğüs hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Kırşehirli hemşehrimiz Dr. İbrahim Çakın, çalıştığı Bartın’da yakalandığı covid-19 salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti.  
    1950 Kırşehir Külhüyük köyü doğumlu olan İbrahim Çakın, Kırşehir Devlet Hastanesi’nde de uzun yıllar görev yaptıktan sonra 2015 yılında emekli olmuştu. Temiz iş ahlakı, dürüstlüğü ve kibarlığı ile örnek alınabilecek bir doktor olarak hastalara hizmet veren Dr. İbrahim Çakın, emekli olduktan sonra Bartın’da özel bir hastanede çalışıyordu.
    Burada görev yaparken yakalandığı covid-19 salgın hastalığına yakalanan ve yaklaşık iki ay mücadele eden Dr. İbrahim Çakın, bütün çabalara rağmen kurtarılamayarak bugün 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.
    Hacer Çakın’ın eşi olan iki çocuk babası Dr. İbrahim Çakın, bugün vasiyeti üzerine ailesinin yaşadığı ve çok sevdiği Muğla’nın Fethiye ilçesinde toprağa verildi. 
    “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  (HABER: SALİH GÜNER)