Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev değişimi.
Görev süresinin tamamlanması nedeniyle Dt. Mehmet Saylam’ın yerine Dt. Müge Şebnem Şahin atandı. Görevine başlayan Başhekim Dt. Müge Şebnem Şahin, yapmış olduğu açıklamada hasta memnuniyeti odaklı hizmetin süreceğini söyledi.
“Kırşehir ve çevre ilçelerdeki halkımıza Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti vermekteyiz. Bizim önceliğimiz, hasta memnuniyetidir. Halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmektir. Hastalarımızın merkezimize girişi ile başlayıp, merkezimizde geçirdiği süre boyunca güler yüzlü karşılanmaları, en iyi şekilde hizmet görmeleri ve şikâyetlerinin en hızlı şekilde giderilebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. Bu doğrultuda da kendimizi her geçen gün daha da geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.
BAŞHEKİM DT. MÜGE ŞEBNEM ŞAHİN KİMDİR?
1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2013 yılında UMKE Temel Eğitimi aldı. 2014 TSM Sorumlu Tabiplik Eğitimi aldı. 2007-2013 yıllarında Kırşehir/Akpınar İlçe Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevi yaptı. 2013-2015 yıllarında Toplum Sağlığı Merkezinde Sorumlu Hekimlik görevinde bulundu. 2015 yılından beri Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapıyor. (HABER MERKEZİ)