Vali İbrahim Akın, vatandaşları bir kez daha maske, mesafe ve temizlik konularında uyardı…

DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kırşehir’de koronavirüs tedbirlerine yönelik yapılan denetimler Vali İbrahim Akın başkanlığında akşam saatlerinde de devam etti.
Denetimlerde, yoğunluk olan caddelerde, işyerlerinde, ara sokaklarda ve çay ocakları gibi işletmelerde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına bakıldı.
Alınan tedbirlerin uygulanmasında vatandaşlarımızın bu konuda sorumluluk hissederek duyarlılık göstermesinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali İbrahim Akın, işyerlerini gezerek vatandaşlarımıza koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Yapılan denetimlerde salgın hastalığın bitmediğini, toplum sağlığını korumak için tedbirlere mutlaka riayet edilmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlattıklarını belirten Vali İbrahim Akın, bu konuda vatandaşlarımızdan destek beklediklerini; maske, mesafe ve temizlik konularında tüm hemşehrilerimizin hassasiyet göstermelerini gerektiğini söyledi.
Koronavirüs denetiminde Vali Akın ve beraberindekiler vatandaşlarımıza tedbirlere uyma konusunda uyarılarda bulundular. (HABER MERKEZİ)