Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan:

“BİZ ÇALIŞACAĞIZ, SAĞLIK ÇALIŞANLARI KAZANACAK”

Geçtiğimiz yıl Ekim ayı sonunda göreve geldikten sonra sağlık çalışanları ile üyelerine önemli hizmetler veren Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, birlik ve beiraberlik içinde daha çok hizmet vermek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.
Mart ayında ülkemizde görülen koronovirüs salgının ardından sağlık çalışanlarının çok zor şartlar altında Kırşehir halkına hizmet vermeye başladığını ve halen bu görevini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Yasin Yücesan, “Çok kıymetli sağlık çalışanlarımızın hastanemizdeki mesai uygulaması normale dönmüştür. Bu konuda bizlere yardımcı olan başta Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’ye, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut’a, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş’e, Başkan Yardımcılarımıza, Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin’e, Hastane Müdürümüz Ahmet Alan’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, Müdür Yrd. Serap Atak ve tüm idarecilerimize Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanlığı olarak teşekkürü bir borç bilirim. Bütün idarecilerimizle yetkili sendikamızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şey sağlık çalışanlarımız için” dedi.
Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve yönetim kurumu üyeleri geçtiğimiz hafta sendikalarına ve üyelerine her türlü desteği veren İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Başkan Yardımcıları ile Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin’i makamlarında ziyaret ederek teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)