Bisiklet İl Temsilcisi Battal Çelik:

“BİSİKLET ETKİNLİKLERİ AHİLİK HAFTASI VE
DİĞER HAFTALARLA SINIRLI KALMAMALIDIR”

33’üncü Ahilik Haftası’nın 2’nci günüde Bisiklet etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda Kırşehirli vatandaşlar katıldı.
Salı günü Karıncalı köyü yol ayrımından Valilik Binasına kadar yapılan Bisiklet turu organizasyonu genciyle yaşlısıyla çok güzel görüntülere sahne oldu.
Valilik önünde yapılan katılım törenine Vali İbrahim Akın, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Battal Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada bir açıklama yapan Kırşehir Bisiklet İl Temsilcisi Battal Çelik, bu tur organizasyonlarda sadece Ahilik Haftası ve buna benzer haftalarda değil de sık sık bir araya geleceklerini söyledi.
Bisiklet İl Temsilcisi Battal Çelik, “Ahilik haftasında bizleri de programa dahil eden herkese çok teşekkür ederim. Bugün burada genç kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm Kırşehir halkıyla bisiklete binip Ahilik haftasının programına katıldık. Aslında ben İl Temsilcisi olarak böyle organizasyonlarda yer aldığımız için çok mutluyum ancak bu tür organizasyonlar dışında sürekli bisiklete binme alışkanlığı elde edip bir araya gelmemiz lazım. Ahilik haftası bittikten sonra hafta içi bisiklet sürmekten keyif alacak olan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek haftada 2 gün farklı noktalarda etkinlikler düzenleyerek hem yoğun ve yorucu iş stresinden uzak durup hem de sağlıklı bir yaşam için pedal çevireceğiz. Aslında ilimiz bisiklet sürmeye elverişli ve bisiklet yolları mevcut olan bir il. Tek sıkıntımız bir araya gelmek. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelir ve turlarımıza başlarız. Bende her fırsatta Bisikletimi alarak Kırşehir halkıyla birlikte güzel yerleri keşfedeceğim. Kırşehir’de Bisiklet sürmek artık alışkanlık haline geldi. Her yaş grubundan Bisiklete binenleri görünce çok mutlu oluyorum. İnşallah Ahilik haftası biter bitmez siz değerli basın emekçileri sayesinde duyurularımızı yapıp Kırşehir’e Bisiklet kültürünü aşılayacağız. Bizlerin burada olmasına vesile olan Başta sayın Valimiz İbrahim Akın olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarına çok teşekkür ederiz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)