Belediye Başkanı Ekicioğlu: “Kıymetli hemşehrilerimizden özellikle maske,
mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet göstermelerini istiyoruz”

Belediye Zabıtası’nın denetimleri sürüyor

Kırşehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında salgının başından beri şehrimizde yoğun bir şekilde maske, mesafe ve temizlik denetimlerine devam ediyor.
Bu kapsamda tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması için gece gündüz çalışan Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri özellikle de halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda, pazar ve marketlerde, denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Kurallara uymayan vatandaşlara uyarılarda bulunan zabıta ekipleri denetimler sırasında maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıtıyor.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, son günlerde artış eğilimine giren koronavirüse karşı vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda uyardı.
Kırşehir Belediyesi olarak Pandemi sürecinin başından itibaren Koronavirüse karşı tedbir çalışmalarının devam ettiğini belirten Ekicioğlu, özellikle son günlerde Koronavirüs vakalarında artış olduğunun gözlenmesiyle birlikte bu tedbir çalışmalarının artarak devam ettiğini bildirdi.
Başkan Ekicioğlu yaptığı açıklamada, “Kırşehir Belediyesi olarak Koronavirüse karşı Pandemi sürecinin başından beri çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ancak ne yazık ki son günlerde ilimizde Koronavirüs vakalarında bir artış olduğu gözlemlenmektedir. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak devam eden tedbir çalışmalarımızı arttırmış bulunmaktayız. Kıymetli hemşehrilerimizden özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.‘’ dedi.
Kırşehir Belediyesi, Kırşehir’in daha rahat ve sağlıklı bir şehir olabilmesi için her zaman yapılan Covid-19 salgını kapsamındaki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye zabıta ekipleri özellikle düğün ve nikâh yapılan yerlerde maske, mesafe ve temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.
Salgının başından beri Kırşehir’de denetimler konusunda azami gayret gösteren zabıta ekipleri; alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kuaför ve güzellik merkezleri, internet cafeleri başta olmak üzere; toplu taşıma araçlarında, taksi duraklarında, iş yerlerinde, çay bahçelerinde, spor merkezlerinde ve yeme-içme mekânlarındaki denetlemelerine devam etti. (HABER: BEYHAN BALLI)