AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Ünsal yaptığı açıklamada, “Fedakârlıkları, emekleri, mesai kavramı olmadan önce insan sağlığı diyerek en çaresiz zamanlarımızda imdadımıza yetişen, sevdiklerimizi emanet ettiğimiz tüm zorluklara rağmen görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Dünyayı saran salgın süresince birçok zorluklar çekildi. Gelişmiş ülkelerin birçoğu sağlık alanında sınıfta kaldı. Türkiye olarak yaptıklarımız tüm dünyada takdir ediliyor. Türkiye, vatandaşına aşı yapmada ilk 5 ülke arasına girdi. Türkiye dışındaki ülkeler yaşlılarını ölüme terk ederken bizler sağlık çalışanlarımızın emekleri ve gayretleri ile yaşlılarımızın umudu olduk.  ‘Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ diyerek, dünyadaki en büyük mutluluğun sağlık olduğunu biliyoruz ve bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara hak ettikleri saygıyı göstererek ödeyebiliriz. 
“Bu düşüncelerle yüce mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete irtihal etmiş sağlık çalışanlarını şükranla yad ediyor, her birine Allah'tan rahmet diliyorum. 
“Adeta mesleklerin en yücesini icra eden, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan sağlık çalışanlarına başarılar diliyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)