Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilciliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gazi Hastanesi Onkoloji Servisi’n de tedavi gören çocuklara hediye edilmek üzere “Bir Oyuncak, Bir Kalp” oyuncak toplama kampanyası başlattı.
Kampanyaya bütün Kırşehir halkını davet eden Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilcisi Ramazan Kırbuğa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilciliği olarak daha önce, kanser tedavisi gören minik yürekleri bir parça da olsa ısıtmak için atkı, bere ve eldiven kampanyası başlatmıştık. Kampanyamıza beklediğimizden daha fazla katılım oldu ve topladığımız ürünler minik yürekleri oldukça mutlu etti. Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilciliği olarak şimdi de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gazi Hastanesi Onkoloji Servisi’n de tedavi gören çocuklara hediye edilmek üzere “Bir Oyuncak, Bir Kalp” oyuncak toplama kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Sizler de sosyal sorumluluk projemize hem kurumsal hem de bireysel destek olarak, bizler aracılığı ile minik yüreklere oyuncak hediye edebilirsiniz. Ulaştırmak istediğiniz oyuncaklar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daha önceki atkı, bere ve eldiven kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiyi, oyuncak kampanyamıza da göstereceğinizden hiç şüphemiz yok. Şimdiden kampanyamıza destek olarak kanser tedavisi gören çocukları sevindireceği için bütün katılımcılara teşekkür ederiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)