Kız Hentbol takımızın Hoca Ahmet Yesevi maçının çok kolay olacağını biliyorduk. Çok zor maçları kazanmasını bilen kızlarımızın bu maçı kaybetmesi büyük sürpriz olurdu.

         Maçı anlatmaya gerek yok. Oyunun başından sonuna kadar oyuna ağırlığını koyan takımımız çok rahat bir galibiyet aldı.

         Şimdi gözler play-off maçlarına çevrildi. Umarım oradan da başarımı oluruz.

         Bravo kızlar....

Yine hüsran!

         Profesyonel futbol takımımız Pendikspor’a sahasında 1-0 mağlup oldu. Kızlarımızın maçının aksine bu maçın zor olacağı belli idi.

         Maç biçim adımıza çok mu kötü idi. Kesinlikle hayır. Her zamanki hastalığımız nüksetti ve çok net pozisyonları yine gole çeviremedik.

         Oyun tarzımız yine topu rakibe bırakıp, kaptığımız toplarla kovalamaktı. Oyunun büyük bölümünde top Pendikspor’da kaldı. Oyun şekillerine baktığımızda orta sahada paslaşmalarla oyunu uyutup 1 puanı alıp gitmekti. Ne biz üzülelim, ne rakip dercesine bir oyun tarzları vardı. Çünkü şampiyonlukları garanti gibi.

         Oyunun geneline baktığımızda bu takımın en yakın rakibine nasıl 13-14 puan fark attığına şaşırmamak mümkün değil. Biz bir gol bulsak oyun anlayışları değişir mi idi, bilemem.

         Koca 90 dakikada kalemize doğru dürüst gelmediler. Korner atışından yediğimiz talihsiz gol olmasa maç berabere biterdi.

* * *

         Ben buradan yöneticilerimize şunu öneriyorum. Bunu daha sezon başında, geçen sezonda da kendilerine söylemiştim. Alacağımız futbolcuları izleyerek alalım. Tavsiyelerle değil. Örneğin devre arasında aldığımız Oktay Balcı ne iş yapar? Pendik maçında ilk kez oynayan (o da mecburiyetten stoper Sinan Özkara) oynamayacaksa neden alındı? Sezon başında  şahit olduğumuz bir olay var. Hakkı Hoca bir futbolcuya futbolcu sormasına çok şaşırmıştım. Bu koruda yine çok geç kaldık. Ama zararın neresinden dönerseniz kârdır. Daha geride 8 hafta var.

Salon sporlarında canlılık

         Kırşehir Belediyespor Kız Hentbol Takımımız ilimizde salon sporlarında büyük bir çığır açarak diğer branşlara da çok güzel örnek oluşturdu. Demek ki futbol dışındaki spor dallarında destek verilirse nelerin yapılabileceği görüldü. Bu açıdan diğer branşların önünü açtı. Öncelikli bu konuda örnek olan yöneticileri canı gönülden kutlamak gerekir.

         Aldığımız duyumlara göre Kırşehir Belediyespor Kız Voleybol Takımı kurarak bu dalda da faaliyet gösterecek. Benim hep savunduğum konu illaki başarılı olmak değil, bu oluşumları sahaya yansıtmaktır. Destek devam ederse başarı sonra da gelir. İşte örnek Kız Hentbol Takımımız

Basketbol konusunda da bazı gelişmeler olduğunu duyuyorum. Kesinleşmiş bir şey yok. Ama ben bu dalda faaliyet göstereceğimize inanıyorum.

Düşünüyorum da geçmişte salon sporlarında bir çok yaş grubunda ligler düzenliyorduk. O günlere dönmeyi umuyorum. Bu kapsamda okullarımıza büyük görev düşüyor.

Tebrikler Mucurgücü!..

            20 Mart Pazar günü oynanan maçta rakibini 4-2 yenen Mucurgücü 17 yıl sonra şampiyon oldu. Tebrikler Mucurgücü...