İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, yağ kuyruklarını değerlendirdi:

“Yolun sonu göründü”

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, yaşanan ve utanç duyulan ekonomik şartlar nedeniyle AKP ve küçük ortağı ile Kırşehir temsilcilerine duyarsız kaldıkları için tepki gösterdi.

AKP ve küçük ortaklarının Kırşehir temsilcilerini show yapmaktan vazgeçip, bu kuyruğu, insanların dertlerini ve beklentilerini dinlemeye davet eden İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, açıklamasında şunları ifade etti:

“Beceriksiz AKP ve Küçük ortakları sayesinde kuyruklar tekrar hayatımıza girdi. Sadece kendi hesaplarını yapan, ucube sistemi yaratarak kendi güçlerine güç katma derdinde olan 20 yıldır görevde olmasına rağmen dert üzerine dert çıkaran, bunca kötü örneklere rağmen, hala ’’biz çözeriz’’ diyerek bize sıkıntılı dönemi yaşatan AKP ve daha önce “AKP’ye birçok ağır sözler sarf ettikten sonra, bu sözden milletimizin anlamadığı bir şekilde vazgeçip adeta tek vücut olan küçük ortağı maalesef daha önce Kıbrıs savaşında bizlere uygulanan ambargo nedeniyle yaşadığımız ve unuttuğumuz kuyrukları bugünkü ucube sistemi yaratarak, beceriksiz ekonomik politikalarıyla domates, biber, patates, soğan kuyrukları yaşatmaktadırlar.

Bir iktidar milletvekili utanmadan ‘resim çektirmek için kuyruğa giriyorlar’ dese de şimdi bunlara benzin, ekmek ve zeytinyağı kuyrukları da ilave oldu. TMO satış ofisi önünde günlerce 200 metre civarında yağ kuyrukları oluşuyor. Sebebi ise sadece 8 TL ucuz olduğu için tercih ediliyor. İnsanlarımızın durumu bu kadar sıkıntılı. Önceki kuyruklarda halkın parası vardı, mal temin etmekte sıkıntı çekiyorlardı şimdi ise mal var ama para sıkıntısından kuyruklar meydana geliyor. Bakkallara fiyat indirin diye anlamsız ziyaretler yapacağınıza üstün yeteneklerini bir türlü göremediğimiz ekonomistleri ve yöneticileri uyarın. Sadece bir kaç yandaşla, devlet dairelerinde, açılış ve şehit törenlerinde boy gösteren AKP ve küçük ortaklarının Kırşehir temsilcileri gelin show yapmaktan vazgeçin, beraber bu kuyruğu, insanların dertlerini ve beklentilerini dinleyelim, ziyaret edelim, ilgili mercilere aktaralım. Cesaretiniz varsa ama siz yine boş boş konuşacak, iktidar olmanın avantajı ile hak etmediğiniz havayı atacaksınız. Yazıklar olsun, ama seçim ufukta gözüktü, yolun sonu da sizin için göründü.” (HABER: BEYHAN BALLI)