25. Dönem Kırşehir Milletvekili ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilim, Ana Bilim Dalı Başkanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Yıldırım Türk’ün eşi Dr. Mehtap Türk yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.
    Üç çocuk annesi 58 yaşındaki Mehtap Türk’ün cenazesi 2 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da Kayseri’deki Hulusi Akar Camii’nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık’ta gözyaşları arasında toprağa verildi. 
    “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve hemşehri canlısı olarak bilinen hemşehrimiz Kırşehir eski Milletvekili Prof. Dr. Cemil Yıldırım Türk eşi Mehtap Türk’e Allah’tan rahmet, eşi ve ailesi başta olmak üzere tüm sevdiklerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   
    Covid-19 nedeniyle ailesini ve yakınlarının dışında kimse cenazeye katılamazken, Kırşehir’den Milletvekilleri Mustafa Kendirli, Metin İlhan ve Hacı Turan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başta olmak üzere çok oda ve dernekleri başkanları ile binlerce hemşehrimiz gerek sosyal medya hesaplarında, gerekse telefonla arayarak Yıldırım Türk ve ailesinin büyük acısını paylaştılar. 
    Yıldırım Türk te bir açıklama yaparak, “Değerli gönül dostlarım, eşimin vefatı sebebiyle bizzat veya telefon/sosyal medya yoluyla arayarak acı ve kederime ortak olan herkese gönülden teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)