Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi Kırşehir’de de kuruldu.
Yeniden Refah Partisi Kırşehir Kurucu İl Yönetimi listesi ve müracaat dilekçesini Yeniden Refah Partisi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim eden ve görev verilen Necip Yavuz, Kırşehir Teşkilatı’nı kurmak üzere harekete geçti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah partisi Kırşehir Kurucu İl Başkanı Necip Yavuz, “Kırşehir Yeniden Refah Partisi resmen kuruldu. Partimiz vatanımıza, milletimize ve islam alemine hayırlı olsun. Rabbim bu ulvi davada bizi muzaffer kılsın. Bu dava hakkın hakimiyeti için ve insanlığın kurtuluşu için başlatılmış gücü değil hakkı üstün tutan hayırlı bir harekettir. Bu dava hepimizin davasıdır. Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, Yeni bir dünya kurulması için, yola çıktık ve biz varız dedik. Siz de varmısınız? Varım diyen kardeşlerimiz, yeniden refah partisi il ve ilçe teşkilatlarına başvurabilirler” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)