Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gençlerle buluştu:
“Yaptığımız çalışmalarda gençlerimizle birlikte olmayı önemsiyoruz!

CHP Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Eda Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan Kırşehir’de Belediye olarak yapılan çalışmalarla ilgili sorular soran CHP Kayseri Gençlik Kolları başkan ve Üyeleri Kırşehir’de özellikle sahada yapılan çalışmaları dikkatle izlediklerini dile getirdiler.
Başkan Ekicioğlu, günümüz Türkiye’sinde toplumdan kopuk bir siyaset anlayışının hüküm sürdüğünü dile getirerek bu olumsuzluğun da gençler sayesinde aşılabileceğine vurgu yaptı. Başkan Ekicioğlu şunları ifade etti:
“İş dünyasında, esnaf dünyasında sahada olmamanın olumsuz göstergeleri 31 Mart seçimlerinde kendini göstermiş ve halka dokunmadan masa başında siyaset yapanların işi bitmiştir. Sahayı hiç bırakmayan ve halkla birlikte sorunların çözümü noktasında proje üreten, ve siyaset bilgisini ve gıdasını sahadan alanlar her zaman kazanacaklardır. Bizler de özellikle Kırşehir’de yapacağımız projelerin alana-sahaya inmemizle birlikte daha güçlü olacağının bilincindeyiz. Bugün artık insanları dinleyen, sorunları çözen siyasetçilerimize ihtiyacımız var; yoksa seçim kazanmak zor bir iş değil. Kayseri’de çalışma yapan siz gençlerimize de bu noktada elbette çok iş düşmektedir. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir’de üretimiz teşvik edecek, kooperatifçilik gibi alanların geliştirilmesi noktasında yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunlara et, süt vb. tarım ürünlerinin de eklenmesi gerekir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda gençlerimizle birlikte olmayı ve onların görüşlerini almayı her zaman sürdüreceğiz. Bu bağlamda yaptığınız ziyaret ve destek için de sizlere teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)