Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine atanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın veda ziyaretlerine başladı.

Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediyesi’ni ziyaretinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz, Hamza Çam ve Tuncay Polat’la bir araya geldi.

Görev süresinde Kırşehir’deki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Akın ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir süre sohbet ettiler.

Başkan Ekicioğlu, Kırşehir’deki görevinde 4. yılını tamamlayan Vali İbrahim Akın’a bugüne kadar Kırşehir için yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilerken, Vali Akın da Başkan Ekicioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na yaptığı veda ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ve Baro Başkanı Av. Onur Çanta’ya veda ziyaretinde bulundu.

 Programını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen’i ziyaret ederek sürdüren Vali İbrahim Akın kurum çalışanları ile de vedalaştı.

Ayrıca, kurum müdürleri ile de vedalaşan Vali İbrahim Akın ziyaretlerinde, 4 yıllık görev süresi içerisinde ilimizin bütün dinamikleri ile istişare içinde olmaya özen gösterdiklerini, Kırşehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek yapılan çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Vali Akın daha sonra Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sonrasında, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ü ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan ve iş adamları ile vedalaştı.

POMEM Müdürü Ortaç Şekeroğlu’na da bir ziyaret gerçekleştiren Vali İbrahim Akın, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, “Kırşehir’de görev yaptığım süre boyunca tüm STK temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve kurum yöneticilerimizle uyum içerisinde çalışarak ilimize güzel hizmetlerde bulunmaya gayret ettik. Çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)