MHP İl Başkanı Arif Kılıç: “SÖZÜMÜZ YERE DÜŞMEDİ”

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Onur Köksal’ın adaylıktan çekilme iddialarının boşa çıktığını açıkladı.
MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal'ın; günlerdir gündemi meşgul eden, fitne ve şer odaklarının ortaya attığı adaylıktan çekilme iddialarının boşa çıktığını vurgulayan MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Belediye Başkanlığının en güçlü adayı olmasından dolayı böyle dedikoduların çıktığını söyledi.
Kılıç, hemşehrilerine verdiği sözü tutmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi.
MHP'ye gönül veren, destekleriyle bugünlere gelen adaylarının bundan sonra da dimdik ayakta olacağını belirten Arif Kılıç, temiz siyaset temiz toplum sözünü tekrarladı.
MHP AKÇAKENT SEÇİM BÜROSU AÇILDI
MHP Akçakent seçim bürosu Kırşehir il ve ilçe yönetimi ve vatandaşların katıldığı programla açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın ardından söz alan MHP İl Başkanı Arif KILIÇ, açılış konuşmasında "Akçakent bu değerli evladını seçip Akçakent'e başkan yapacaktır" dedi.
Daha sonra MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal söz aldı. MHP'nin projelerini anlattı. Açılışın ardından halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.
Öte yandan çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaya kararlı olan MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal yoluna hız kesmeden devam ediyor. Ev ziyaretlerinde görmüş olduğu ilgi ve destekten güç alan Köksal, “Kimsesizlerin kimsesi olmak için varız” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)