CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu:

“SOSYAL ADALET VE DENGELERİ GÖZETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'in sorunlarının giderilmesi noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
Kırşehir'de yaşayan halkın günlük yaşantısının kolaylaştırılması için birçok projeye ihtiyaç olduğunu söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, yaşlısından gencine, çocuğundan kadınına, çalışanından işsizine, gencinden STK görevlilerine, çarşısından tüm mahallelerine Kırşehir'i bir bütün olarak düşünmek gerektiğinin altını çizdi.
Kırşehir'i güzelleştirmek isteyenlerin bir görevinin de toplum yaşamına yakından bakmak olduğunu söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir ekonomisinin geliştirilmesinin ve istihdamın da arttırılmasının önündeki engellerin kaldırılması noktasında projelere de imza atacaklarını söyledi.
Unvanında halk olan bir partinin ve belediyenin temel görevinin halkın tüm sorunlarına derman olmak olduğunu da söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'i sokak sokak ziyaret ettiklerini ve Kırşehir'de yaşayan herkesi yönetime dahil edeceklerini söyledi.
Sosyal devlet ve sosyal bir belediyecilik anlayışının şehirde yaşayanların huzur, refah ve mutluluk içinde yaşamı örgütlemesi gerektiğini söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, hizmetlerden tüm Kırşehir halkının eşit derecede paylaşacağını belediye gelirlerinin de şeffaf bir şekilde halka hizmet noktasında kullanılacağını belirtti.
Sosyal adalet ve dengeleri gözeten bir Kırşehir Belediyesi olarak tüm Türkiye'ye örnek olacaklarını ifade eden CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu bu noktada kendilerine gösterilen ilgi ve güveni de halkla birlikte en iyi noktalara taşıyacakları sözünü verdi. (HABER MERKEZİ)