Milli Yol Partisi Kırşehir İl Kongresi yapıldı

Şevket Göçmen yeniden seçildi

Milli Yol Partisi Kırşehir İl Kongresi Neşet Ertaş Kültür Merkezinde Genel Başkan Remzi Çayır’ın da katılımı ile gerçekleştirildi.

İl Başkanı Şevket Göçmen yaptığı konuşmada, “Bir yola çıktık ama yolumuzu hiç değiştirmedik. Belki de siyasette her şeye rağmen kendine bir yol açıp da davasını, hareketini ve siyasi çizgisini bırakmayan inandığı değerler uğruna siyaset yapan ve kimsenin de yanaşması olmayan bir siyasi hareketiz. Biz bu millete anlatmaya devam edeceğiz. Şuan içeride ve dışarıdan öyle siyasi oyunlar var ki, bu milleti sadece 2 kutuplu bir siyasete oy verdirmeye çalışıyorlar. Siyaseti derin analiz etmek lazım. Bu milletinde titreyip kendine gelmesi gerekiyor. Farklı farklı yönleriyle insanlarımızı 2 kutuplu bir siyasete sokmak isteyen patronlar holdingler ve bazı basın yayın kuruluşları artık kendine gelmesi ve titreyip kendine dönmesi gerekmektedir. Yoksa korkarım ki ileride elini taşın altına koyacak bir an dahi bulamayacak noktalara gelebiliriz. Bir takım güç odaklarının sizi senaryo ile farklı yerlere oy verdirme tuzağına düşmemek lazım. Biz milletimizi uyandırmakla görevliyiz. Takdir yüce Türk milletinindir" dedi.

Genel Başkan Remzi Çayır ise yaptığı konuşmada özetle şunları ifade etti:

“Bizler, inkılapçı ruha sahip idealist insanlarız. Memleketimizin bulunduğu bu zor durumda bu sistemi değiştirmek için elimizi taşın altına koymak istedik. Seçimle başa gelenler, ‘su millete ne yapabiliriz, memleketimizi nasıl muasır medeniyetler seviyesine yükseltiriz’ diye düşünmesi gerekirken ‘bir sonraki seçimi nasıl kazanırız’ diye düşünüyorlar. Siyasetçiler, yüz yıldır aynı cümleleri kuruyor. Siyaset arenasında adalet, liyakat, hizmet, yaşam kalitesinin artırılması… Fakat yüz senedir her gelen siyasetçi, kapısını rant kapısına çevirdi. Koltuğa oturur oturmaz adaleti de liyakati de hizmeti de kendine ve çevresine dağıtmaya başladı. Şimdiki hal ne peki? Siyasetçiler kendilerine bu dünyada cenneti yaşatırken fakire fukaraya, bu toprakların evlatlarına, sefaletin içindeki insanımıza ‘sabret, sabret’ diyerek ahirette cenneti vadediyor. Böyle bir şey olur mu? İşte ‘bu anlayışa, bu kör zihniyete itirazımız var’ diyerek ezber bozmak için buradayız.”

Yapılan genel kurul sonunda Şevket Göçmen Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanlığına seçildi. (HABER MERKEZİ)