AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Eylül 2021 Perşembe günü Kırşehir'e gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin bir teşekkür mesajı yayımladı.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz Perşembe günü Ahilik Haftası etkinlikleri ve AK Parti Yeni İl Binası açılış törenine katılım gösteren tüm Kırşehirlilere ve partililere teşekkür etti.
İl Başkanı Ünsal, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bugün de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “Kırşehir, 16 Eylül 2021 Perşembe günü dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız AK Parti teşkilatlarımızın gücünün en net göstergesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, Ahilik etkinlikleri ve açılış törenine katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırşehirliler yine bir tarih yazmıştır. Kırşehir'den verdiği müjdeleri için de Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.  Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Kırşehirimizde bir kez daha vuku bulmuştur. Törenlerimizdeki katılım, yaşanan coşku ve heyecan, Kırşehirli hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha açıkça göstermiştir” dedi. 
Başkan Ünsal teşekkür mesajında; "Teşkilat varsa başarı vardır, teşkilat varsa kazanmak vardır, teşkilat varsa zafer vardır zafer. Bizler büyük bir aileyiz. Kardeşliğin birliğin ve beraberliğin Lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizim bakışımız dostluğa, kardeşliğe, güzelliğe, birliğe ve beraberliğedir. Bizim milletimizle kalpten kalbe bir yolumuz var, Gönül bağımız var. İnşallah gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmeyecek. En büyük zafer, nefsini, yani kendini tanımaktır.
“Şehrimizi ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz Aşk’la çalışan bir Liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Kırşehir bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır inşallah.
“Biz, Liderimizin arkasında Ahi Evran’ın torunları olarak Neşet Ertaş Usta’nın, Mevlana’dan, Yunus Emre’den, Hacı Bektaş Veli’den miras kalan o ruh ile ifade ettiği gibi, o gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurarak, yolumuza devam etmekte kararlıyız. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazuunun, kucaklamanın, yoludur. Bu yolda yılmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin duasıyla Teşkilatımızın desteğiyle  uyumadan, yorulmadan girmedik gönül bırakmayacağız inşallah. Nice gönüllere girmeye nice hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın.” ifadelerine değindi.
    Başkan Seher Ünsal mesajını şu şekilde sonlandırdı: 
"Kırşehir'de bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’a, 27. T.C Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Ayşe Keşir’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İnsan Hakları Başkanımız Leyla Şahin Usta’ya, Eski Danıştay Başkanımız hemşehrimiz Zerrin Güngör hanımefendilere, Sayın Bilal Erdoğan’a,Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’a, Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan’a, Ticaret Bakan Yardımcımız Sezai Uçarmak’a, Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a, Koordinatör Milletvekillerimize, Komşu illerimizden gelen Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanlarımıza, Milletvekilimiz Mustafa Kendirli’ye, AK Parti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Yaşar Bahçeci’ye, Ankara Milletvekilimiz Hacı Turan’a ve  Arife Polat Düzgün’e, Geçmiş Dönem Kırşehir Milletvekillerimiz Salih Çetinkaya’ya, Mikail Arslan’a ve Abdullah Çalışkan’a, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Kılıç’a, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'e, Genel Müdürlerimize, Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyor, Kırşehir'den selamlarımızı iletiyorum." (HABER MERKEZİ)