AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir süre önce Ticaret Bakanlığı’na atanan Mehmet Muş’u makamında ziyaret etti.
Kırşehir’de göreve geldikten sonra sık sık bakanlıklara, bazı kurum ve kuruluşlara giderek Kırşehir’in sorunlarını dile getirerek çözüm için destek isteyen AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ilçelerde de belediye başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.
TFF 1. Lig yolunda mücadele veren Kırşehir Belediyespor’un maçlarını da yakından takip eden AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gitti. Burada kısa bir süre önce Ticaret Bakanlığı’na atanan Dr. Mehmet Muş ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. 
İl Başkanı Seher Ünsal, her iki Bakan’a hem Kırşehir’in çeşitli sorunlarını dile getirdi, hem de bakanların ülkemiz ve şehrimiz adına sürdürmüş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi. (HABER: BEYHAN BALLI)