İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, iktidarın Kırşehir temsilcilerine seslendi:

“Savurganlığın, vatandaşı dikkate almamanın cezasını sandıkta ödeyeceksiniz”

    İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin 2021 yılı yatırım programına alındığını açıkladığı 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi açıklamasını değerlendirdi.   
    9 yıllık hastanenin yerine 280 milyon lira harcanarak yenisinin yapılacak olmasını savurganlık olarak değerlendiren İl Başkanı Müfit Göçen, vatandaşını dikkate almamaya devam edenlerin bunun cezasını ilk seçimde sandıkta ödeyeceklerini ileri sürdü.
    Başkan Müfit Göçen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:
“Bizleri hayata hazırlayan büyüklerimiz ; ‘Kasap et derdinde, koyun can derdinde’ derlerdi. Ülkemizin ve Kırşehir’in sıkıntılarına duyarsız davrananlar dikkatleri başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. İnsanlarımız ekonomik çıkmazda, ekmek, iş derdinde ama maalesef iktidar ve Kırşehir’deki temsilcileri gösteriş peşindeler. İnsanlarımızı Allah rızası için bir kez dinleyin, ne istiyorlar, ne bekliyorlar bir öğrenin. Esnaf dükkân kirasını ödeyemiyor, işsizlik hızla artıyor, borçlar gırtlağa dayandı, icralarda çok büyük artış var, boşanmalar aldı başını gidiyor, elektrik, doğalgaz faturalarını ödeyemeyen insanlarımızın sayısı hızla artıyor. Çiftçinin traktörü, tarlası icra yoluyla satışa çıkartılıyor, emekli aç geziyor. Birçok sıkıntı daha var ama iktidar saraylar için bütçe ayırıyor, Kırşehir’deki temsilcileri niçin ve nasıl olduğunu açıklamadan 9 yıllık hastane yerine yeni bir devlet hastanesini müjde olarak konudan detaylı bilgisi olmadığına inandığımız Cumhurbaşkanının imzası ile 2021 yılı yatırım programına alındığını, projesinin bile 280 milyon TL ye yaptırıldığını açıkladılar. Şu an kullanılan Hastane ne olacak? Sürekli dile getirmemize rağmen bu konuda hiçbir açıklama yok. Sanki bu devletin, bu halkın sahibiymiş gibi davranıyorlar. Bunlar kendi imkanları ile değil milletin parası ile yapılıyor. Her şeyi açıklamak zorundasınız. İstediğiniz kadar susun biz sormaya, Millete anlatmaya devam edeceğiz. İptal edilen Hükümet Konağı için ne kadar proje parası ödenmiştir? İnşaat bu hale gelene kadar kaç para harcandı? Bu savurganlığın, vatandaşı dikkate almamanın cezasını bu şekilde davranmaya devam ettiğimiz sürece ilk seçimde eminim ki sandıkta ödeyeceksiniz.
“Yaptığınız işlerin doğru olduğuna inanıyorsanız, gelin istediğiniz bir TV’de program yapalım veya cesaretiniz varsa gidip esnafa, çiftçiye emekliye, öğrenciye dertlerini sorun, arzu ederseniz beraber gidelim. Gelin hep birlikte ilimizin sorunlarını siyasi partiler ve STK’lar olarak memleket masası çevresinde buluşup tartışıp çözüm arayalım. Hiçbir şey için geç değil, ama yarın geç olabilir, çözüm bulamayabiliriz. Bizim amacımız sizi yermek değil, Kırşehir’in geleceğine dönük kalıcı eserlerin yapıldığı, ekonomisinin güçlü olduğu, işsizliğin ve sıkıntıların olmadığı gelişen ve huzurlu bir şehir olmasını istiyoruz.” (HABER: BEYHAN BALLI)