Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal’dan CHP İl Başkanı Baran Genç’e yanıt:

“Rahatsız olmaya devam edin, uzakta değil ensenizdeyiz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, kar yağışının ardından temizlenmeyen cadde ve sokaklardaki fotoğrafları paylaşarak, Kırşehir Belediyesi’ni göreve davet ederken, CHP İl Başkanı Baran Genç’in açıklamalarına yanıt verdi.

Kırşehir halkı adına Belediye’nin hizmetlerini takip edeceklerini, yerine getirmedikleri hizmetleri Kırşehir halkı ile paylaşacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, CHP İl Başkanı Baran Genç’in açıklamalarını yanıtlarken, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Baran Genç, acizliğinizi konuyu çarpıtarak kapatmak istemişsiniz.

Kar ‘RAHMETTİR’ berekettir itirazımız yok. Biz neden kar yağıyor da demiyoruz!  Sadece sizin kar ile mücadelede sınıfta kaldığınızı belirttik. Çiftçimizin yüzünün gülmesi bizi mutlu ediyor.  Ama çarşı içerisinde yollar ve kaldırımlarda da ekin ekili değil! Ya da ektiniz de haberimiz mi yok?

“Bize hem şehir merkezimizden hem de il genelimizde gelen talepleri kamu kurumlarına ilettik.  An itibari ile sıkıntı yok diye belirtmişsiniz. Siz galiba bu şehirde yaşamıyorsunuz? Ambulanslar bugün vatandaşlara ulaşamadı dahası vatandaşlar karlı yolları aşarak ambulansa ulaştı. (Kervansaray Mahallesi)

Sabah itibari ile gelen resimleri sosyal medya hesabımdan halkımıza sundum.

“Belediye Meclis üyenizin yayınladığı mesaja binaen belediyenizin karla mücadele ekipmanlarının yetersiz olduğundan haberiniz dahi yok!

“Sayın Genç lise talebeleri gibi sizi müdüre şikâyet ederim tarzı konuşmalarınızı siyasi bilgisizliğinize veriyorum. Elektrik direkleri ve 3 senedir dillendire dillendire bugünlere geldiğiniz ithamlarınız ile ilgili derhal savcılığın yolunu tutmanızı tavsiye ederim. Diğer türlü amacınızı anlamakta zorlanıyoruz!

“Sayın Genç nezdinizde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hizmet alanınız ve Kırşehir halkına sunmanız gereken kamu görevleri ile ilgilenmenizi tavsiye ediyorum!

“Kırşehir halkı adına hizmetlerinizi takip edeceğiz. Yerine getirmediğiniz hizmetleri, rahatsız olsanız da Kırşehir halkı ile paylaşacağız. Rahatsız olmaya devam edin, uzakta değil ensenizdeyiz!” (HABER BEYHAN BALLI)