Belediye Başkanı Ekicioğlu, saha çalışmalarını değerlendirdi:

“Örnek bir şehir olacağımızın sözünü

verdik, yerine getirmekte de kararlıyız”

Ekicioğlu: “Her türlü zorlama ve engellemeler karşısında “Yapamazlar, bitiremezler” diyenlere aldırmadan Kırşehirli hemşehrilerimizden

aldığımız destekle planlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ahi Evran Mahallesi, Medrese Mahallesi ve Çukurçayır Mahallesinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Göreve geldikleri günden bu yana bütün imkanlarını zorlayarak Belediyeyi düzlüğe çıkardıklarını ve önemli projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Her türlü zorlama ve engellemeler karşısında “Yapamazlar, bitiremezler” diyenlere aldırmadan Kırşehirli hemşehrilerimizden aldığımız destekle planlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Kırşehir Belediyesi olarak Şirin Kırşehir’in Anadolu’nun ortasında yapılan çalışma ve projeleriyle dikkatleri üzerine çektiğini, sorumluluklarının bir o kadar daha arttığını belirten Başkan Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Biz, Kırşehir Belediyesi olarak Anadolu’nun ortasında örnek bir şehir olacağımızın sözünü verdik ev halkımızdan aldığımız destekle de verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç ara vermeden çalışıyoruz.

“Yapılan çalışmaların halkımıza dokunması ve onlardan aldığımız destekle de daha ilerilere taşınması bizler için çok önem arz ediyor. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde halkımızla da paylaşmış olduğumuz projelerimizi bir bir hayata geçiyoruz. Şirin Kırşehir’imiz, Anadolu’nun ortasında yapılan bu çalışma ve projeleriyle dikkatleri de üzerine çekiyor. Bu noktada Kırşehir Belediyesi olarak bizim de sorumluluğumuz bir o kadar daha artıyor.

“Sene başında da söylediğimiz gibi bahar ve yaz aylarının başlamasıyla birlikte tüm saha ekiplerimiz kamudan aldığı destekle ve kamu mallarını da gözeterek; kamu malını doğru ve planlı kullanarak gece gündüz demeden çalışıyor. Yaptığımız çalışmalarımızı da halkımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

“Her türlü zorlama ve engellemeler karşısında “Yapamazlar, bitiremezler” diyenlere aldırmadan Kırşehirli hemşehrilerimizden aldığımız destekle planlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Önceliğimiz de halkımızın istek ve beklentileri doğrultusunda hareket ederek en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamaktır. Saha ekiplerimiz, Ahi Evran Mahallesi Ahi Çarşısı Yanında Sert Zemin Tamir Çalışması, Medrese Mahallesi Ahmet Yesevi Bulvarında (Adliye Önü) Kaldırım ve Asfalt Çalışması ile Çukurçayır Mahallesinde (Hılla Gölü Üzeri) Asbestli Boru Değişim Çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Projelerimiz dahilinde mahalle ve caddelerimizdeki yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını da hızlandırdık. Yapılan çalışmalarımızın gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de basınımız aracılığıyla halkımızla anında paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz. Asfalt konusunda daha önceden de söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde eksik kalan ve hizmet bekleyen tüm noktalara ulaşacağız.” (HABER MERKEZİ)