Kırşehir Ülkü Ocaklarında iki dönem İl Başkanlığı yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve MHP Kırşehir AR-GE grubu iki dönem Sekreterlik faaliyetlerini yürüten Oğuz Sulusaray MHP’den Kırşehir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Oğuz Sulusaray aday adaylığını Pazar günü saat 13.00’te parti il merkezinde düzenleyeceği toplantıyla açıklayacağını belirterek “Kırşehir’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Yıllardır MHP’ye ve ülkücü gençliğine hizmet ettim. Partim bana bu görevi verir ve seçilirsem Kırşehir’e en güzel hizmetleri yapacağım” dedi.
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret eden Oğuz Sulusaray yarın yapacağı aday tanıtım toplantısına bütün Kırşehirlileri davet etti.
OĞUZ SULUSARAY KİMDİR?
2002-2004-2007-2009 Seçimleri; MHP Seçim Komiteleri Mahalle Komitesi Başkanlığı yaptı. MHP 7 ve 8. Olağan Genel Kurullarında iki dönem üst kurul delegesi olarak temsil etti.
20 Haziran 1978’de Kırşehir'de dünyaya gelen Oğuz Sulusaray evli ve iki çocuk babasıdır.
İlk, orta ve lise eğitimini Kırşehir’de tamamlayan Oğuz Sulusaray; Kırşehir Gazi Meslek Yüksek Okulu İnşaat teknikerliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminde Lisans, Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.
2010, TBMM de Yasama Eğitimi aldı. 2011, MHP Genel Merkezi’nde Siyaset ve Liderlik Eğitimi aldı. 2013, Başkent Üniversitesinde Algı Yönetimi Eğitimi aldı.
Teşkilat Görevleri;
Türk Milliyetçiliği Ülküsü’ne hizmete 1992’de Bizim Ocak’ta başlayan Oğuz Sulusaray, 14 yıl boyunca Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulundu. Kırşehir Ülkü Ocakları iki dönem İl Başkanlığı yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. MHP Kırşehir AR-GE grubu iki dönem Sekreterlik faaliyetlerini yürüttü. 2002-2004-2007-2009 Seçimleri; MHP Seçim Komiteleri Mahalle Komitesi Başkanlığı yaptı. MHP 7 ve 8. Olağan Genel Kurullarında iki dönem üst kurul delegesi olarak temsil etti.
Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye takdim ettiği raporu;
“2011 Seçimleri Işığında ve 2014’e Giderken…”
Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emri doğrultusunda hazırlanan raporları;
“Ankara Perspektifinden 2014 Yerel Seçim Stratejileri”
“2014 Seçimlerine Ankara Üzerinden Genel Bakış”
Mesleki Görevleri;
23. Dönem Milletvekili Danışmanlığı, Etimesgut Belediyesi Atakent Sosyal Tesislerinin Kurucu Müdürlüğü, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (etiSEM) Merkez İdari Sorumlusu olarak görev yapıyor.
Oğuz Sulusaray; Kırşehir’de sorumluluk sahibi olduğu dönemlerde Ülkücü gençlerin yetişmesi için önemli görevler üstlendi.