AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:
“Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşıdır”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtının yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğunu belirten Başkan Seher Ünsal, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.
“Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde açık kapı olan, vatandaşın derdiyle dertlenen, Devlet-millet bütünleşmesinin tesisinde önemli bir role sahip olan muhtarlarımız, yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedirler.
“Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan milletimizin tercihine, teveccühüne mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımız, köylerimize ve mahallelerimize kamu kaynağının aktarılması hususunda birinci derecede sorumluluk bilinciyle 7 gün 24 saat görevi başında hizmet etmektedir.
““Muhtar bağımsızdır, hürdür ve siz bu hür iradeniz ve Allah’ın izniyle ülkemin en tabandaki demokrasi hareketi muhtarlarımızdır” diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı muhtarlar toplantısı ile muhtarlarımıza verdiği önemi ortaya koymuştur.
“Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyor, ahirete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)