Geçtiğimiz Mayıs ayında Kırşehir’de de teşkilatını kuran Memleket Partisi’nin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 14 Temmuz Çarşamba günü Kırşehir’e geleceği bildirildi. 
Muharrem İnce’nin Kırşehir İl Başkanlığı’nın açılışını yapacağını belirten Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı Gülay Baltalık, “Muharrem İnce’ye, Memleket Partisi yönetim kuruluna inanmış ve gönül vermiş insanlar olarak güçlü, Atatürkçü ve Aydınlık bir Türkiye için, ülkemize ve insanımıza hizmet etmek için yola çıktık, yolumuz uzun ve elbette zorlu, ancak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizler, çok heyecanlı ve büyük özveri duygusu içindeyiz. Ülkemizin artık yeni bir parti seçeneğine ihtiyacı olduğu çok net bir şekilde ortadadır. Aslında konuşulması gereken çok şey var. Özellikle son 19 yılda bu ülkede neyin eksik kaldığını, nelerin yanlış gittiğini çok net gördük, acı bir şekilde yaşadık ve deneyimledik.
İktidarda kalmak için sıkmayacakları el olmayan bir iktidar partisi ile Türkiye yönetilemez. Bugün Türkiye’de evine ekmek götüremeyen insanlar varken, her şeyi güllük gülistanlık gösteren iktidar partisi, bu kötü düzende köyü köpeksiz bulup, değneksiz geziyor.
Evet, iktidar bugün her istediğini yapıyor, ama bunu da düzgün, sağlam bir muhalefet olmadığı için yapabiliyor. Çünkü iktidar ile muhalefet ne yazık ki, aynı kafada ilerliyor. Biz Türkiye için demokrat bir akıl istiyoruz. Merak etmeyin, uçurumun kenarında ki bir Türkiye’ye ye, bu kötü gidişe birlikte “Dur” diyeceğiz. Bu ülkeyi kokmuş, çürümüş siyasetçilerden kurtaracağız. Akıl, hukuk, bilim, siyaset ve vicdanı öne çıkaracağız. Özellikle eğitimde ne kadar başarısız politikalar izlendiğinden yola Türkiye’deki bu düzenin değişmesini isteyen her vatanseverin, yeri de Memleket Partisi. Hepimiz biliyoruz ki ,artık bu ülkenin Muharrem İnce gibi yenilikçi, dürüst bir lidere ihtiyacı vardır. Biz siyasete nezaketi getireceğiz. Biz siyasete vicdanı, zekâyı getireceğiz. Akıllı siyaset yapacağız. Bizim diğerlerinden farkımız, günü birlik siyaset yapmayan, memleketimizi daha huzurlu ve yaşanılır hale getirmeyi hedefleyen, bunun içinde canla başla çalışan bir parti olmamızdır. Yaşadığımız bu düzende artık Türkiye’nin tek umudu Memleket Partisidir” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)