“Söz verdik, yaptık” diyen Başkan Ekicioğlu: “Müftülük Caddesi’ni yol bağlantılarıyla birlikte çağdaş bir görünüme kavuşturduk”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bu yıl yapımına başladıkları Müftülük Caddesi ve çevresine çıkan bağlantı yollarını da asfaltlayarak tamamladıklarını, yol çizgilerinin de çekilmesiyle birlikte hem trafikte büyük bir rahatlama sağladıklarını hem de bölge esnafı ve hemşehrilerinin söz konusu yol ve kaldırımları daha kullanılır hale getirdiklerini söyledi. 
Önceliklerinin her zaman Kırşehir ve Kırşehir’de yaşayan hemşehrilerinin yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:
“Başlatmış olduğumuz yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kırşehirli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi noktasında projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Anadolu’nun ortasında bulunan güzel Kırşehir’imizin daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olması için tüm birimlerimizle Kırşehir halkından aldığımız destekle çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.
“Biz, Kırşehir Belediyesi olarak çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan alt yapı çalışmalarımızla bundan önce yapılmamış ve ihmal edilmiş cadde ve sokaklara da el atarak hemşehrilerimizin de görüş ve önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biliyoruz ki halktan destek almayan palan ve projelerin hayata geçmesi ve sahiplenilmesi de bir o kadar zordur. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte ilimizin sosyal ve kültürel donanımına katlı sunacak etkinlikleri de hayata geçiriyoruz.
Göreve gelmeden önce de söylediğimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, hep birlikte ortak akılla bu şehri yönetiyor ve yeni projelere imza atıyoruz. Önceliğimiz her zaman Kırşehir ve Kırşehir’de yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesidir. Yarım kalan projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi; kent estetiğine yakışır biçimde alt-yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesi, yoğun krizlerin yaşandığı böylesine sıkıntılı bir ekonomik ortamda gereksiz harcamaların ve israfın da önüne geçerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz ve Kırşehir’de el değmemiş mahalle bırakmayacağız. Her şey Kırşehir’de yaşayanların daha güzel bir ortamda yaşamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”
Yenice Mahallesi Eski Hayır Evi ve Kuaförler Sokağı ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokak’ta bir süredir devam eden yol, kaldırım çalışmalarının son aşamaya geldiğini de belirten Başkan Ekicioğlu, “Ekiplerimiz, hazırladığımız plan çerçevesinde eksik olan yol, kaldırım çalışmaları ve asfalt serim işlemlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Yenice Mahallesi, Eski Hayırevi ve civarında başlattığımız yol ve kaldırım çalışması son sürat devam ediyor. İnşallah en kısa sürede asfalt serimini yaparak bu bölgemizi de modern ve yaşanılır bir hale getireceğiz” diye konuştu.  (HABER: BEYHAN BALLI)