Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanı ve MKYK Genel İdare Kurulu Üyesi Şevket Göçmen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Geçen hafta Vali İbrahim Akın’ı ziyaret eden Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanı Şevket Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret ederek, Kırşehir’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Ekicioğlu, ziyarette yeni kurulan Milli Yol Partisi’ne ve Kırşehir İl Başkanı ve MKYK Genel İdare Kurulu Üyesi Şevket Göçmen’e görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Göçmen, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gittiğimiz Kırşehir Belediyesi’nde bizleri güler yüzü hoş karşılayan Başkanımız Sayın Ekicioğlu’na teşekkür ediyoruz. Ziyarette Milli Yol Partisi olarak partimizin kuruluşu, il teşkilatımızın yönetimi ve çalışmalar hakkında bilgi vererek aynı zamanda Kırşehir’in acil sorunları, yarım kalan yatırımlar ve tamamlanması konusunda bilgiler aldık. İçtenlikle vermiş olduğu samimiyetle muhabbette kendisine tüm il ve ilçe teşkilatım adına tekrar çalışmalarında başarılar diler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.  (HABER: BEYHAN BALLI)