Genel Başkan Remzi Çayır liderliğinde 191 kurucular kurulu üyenin imzasıyla kurulan  Milli Yol Partisi  3 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 70 ilde teşkilatlanarak Türk siyasi tarihinde bir ilklere imza atıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları tarafından kurulan Milli Yol Partisi, il ve ilçe kurucularıyla il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne başvurular yapılarak, Kırşehir Milli Yol Partisi İl Başkanlığı ise yıllardır Kırşehir’de Muhsin Yazıcıoğlu’nun yoldaşı olarak bilinen il başkanlığı görevlerinde bulunan ve şimdi de yine Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları tarafından kurulan Milli Yol Partisi ile Genel Başkan Remzi Çayır ile hareket eden Şevket Göçmen tarafından kuruldu.

İvedi bir şekilde teşkilatlanmaya giden Şevket Göçmen tüm ilçe ve beldeleri harekete geçirerek Merkez İlçe Başkanı atamasını yaptıktan sonra Mucur, Akçakent, Çiçekdağı ve Köseli beldesini çok hızlı bir şekilde kurdu.

Mucur İlçe kongresinin bugün, Merkez İlçe kongresinin yarın kongreye gidileceğini açıklayan Milli Yol Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kırşehir İl Başkanı Şevket Göçmen, Nisan 15 ila Mayıs 5 tarihleri arasında diğer ilçelerin kongresini gerçekleştirecek olan Milli Yol Partisi ay sonu itibariyle Kaman ve Akpınar ilçe başkanlarını atanacağını bildirdi.

Yapılan açıklamalar ve istişarelere göre 10 Nisan 2022 Pazar günü genel başkan ve tüm divan heyetinin katılacağı görülmemiş muhteşem bir organizasyonla Kırşehir il kongresine gidileceğini belirten Şevket Göçmen, “Çok çalıştık çok mücadele ettik. Yaklaşık olarak 2 yıldır sayın genel başkanla uzun yollar kat ederek il il her kesimle görüştük ve partimizi 3 Aralık’ta kurduk. tek hedefimiz ülkeyi huzura barışa kavuşturmak ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun o tertemiz siyaset anlayışını ülkeye model olarak işletmek ve Muhsin Başkanın  yarım kalan hayallerini harekete geçirme adına yola çıkmış nizamı alem ülkücüleriyiz” dedi. (HABER MERKEZİ)