YILDIRIM  TÜRK copy

7 HAZİRAN seçimlerinde MHP’den Kırşehir Milletvekili seçilen ve mazbatasını alarak TBMM’ye kaydını yaptıran Prof. Dr. Yıldırım Türk, Pazartesi günü Kırşehir’e geldi ve Türk Ocağı’nı ziyaret etti.
Türk Ocağı Kırşehir Şubesi Başkanı Süleyman Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Yıldırım Türk, “7 Haziran seçimleri Kırşehirimizde birlik ve beraberlik içerisinde, en önemlisi huzur ve güven ortamı içerisinde geçti. Partimize ve şahsımıza destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu seçim sonuçlarına göre büyük milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidar şansı vermemiştir. Bir koalisyon hükümeti gözüküyor. Umarım dört parti içinde uzlaşan yeni bir hükümet kurulacak ve ülkemiz hükümetsiz kalmayacaktır. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte yeni seçilen milletvekilleri olarak bir araya geldik ve burada hem seçimi değerlendirdik, hem de bu dönemde izlenecek yol haritamızı masaya yatırdık” dedi.
Türk Ocağı Şubesi Başkanı Süleyman Doğan, 1912’de kurulan Türk Ocağı’nın partiler üstü bir kuruluş olduğunu ve her partiye eşit mesafe olduğunu belirterek “Biz hiçbir dönemde, hiçbir seçimde bir partinin yanında olmadık. Her partiye eşit mesafedeyiz. Seçilen bütün milletvekillerimiz partileri ayrı olsa da hepsi bizim milletvekillerimizdir” dedi ve Milletvekili Prof. Dr. Yıldırım Türk’e görevinde başarılar diledi.