Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayan Milletvekili Mustafa Kendirli, mesajında şunları söyledi:
“Milletçe sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek ramazan ayını uğurlayarak, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.
Son günlerde tüm dünyayı saran korana virüs ile mücadele etmekteyiz. Millet olarak nice zorlukları birlik- beraberlik yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbirlere uyarak atlatacağız inşallah.
Bu bayram, sorumluluklarımızın bilincinde olarak, sosyal mesafe kurallarına, bilim kurulumuzun tavsiyeleri ve tedbirlerine uyararak, hastalarımızı, yaşlılarımızı, muhtaçları, şehitlerimizin yadigarlarını ve kahraman gazilerimizi bu müstesna günde de hatırlayarak, telefonlaşarak, her daim bir olduğumuzu, onların yanında olduğumuzu gösterelim.
Bu duygular içinde bütün hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)