AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde yürüttüğü çalışmalar sonunda Kaman-Hamit arası yolu ile Mucur-Kesikköprü arası yolunun Karayolları yol ağına alındı.
Milletvekili Mikâil Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kaman-Hamit arasındaki 15.3 kilometrelik yol ağına alındığını belirterek, bu yolda gerekli iyileştirme çalışmalarının yapılacağını ve ulaşımın daha güzel olacağını ifade etti.
Yine Mucur-Kesikköprü arası 22,6 kilometrelik yolun da Karayolları yol ağına alındığını belirten Milletvekili Arslan, Kesikköprü üzerinden Mucur’a uzanan yolun kaliteli ve ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan Kaman-Hamit arası yolu ile Mucur-Kesikköprü arası yolunun Karayolları Genel Müdürlüğü’nce projesi ihalesinin yapılacağını ve en kısa sürede yapımına başlanacağını bildirdi.
Milletvekili Mikâil Arslan “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’la defalarca görüştük. Bakanımız Çevre Yolu’yla ilgili gerekli talimatları verdi. İnşallah Çevre Yolumuz 2017 yılı yatırım programına yer alacak ve yapımına başlanacak” dedi.
Kırşehir-Ankara ve Kırşehir-Kayseri Karayolu üzerinde bulunan bazı kavşakların aydınlatılması için Enerji Bakanlığı ve Karayolları ile görüştüklerini söyleyen Arslan, “Yol yapımları sonrasında Hacıbektaş Yol Kavşağı, Kaman Yol Kavşağı, Çiçekdağı Yol Kavşağı, Şoförler Federasyonu Kavşağı’nın aydınlatılması yapılmadı. Bu kavşakların tekrar aydınlatılması için ilgili Bakanlıklarla görüştük. İnşallah bu kavşakların ışıklandırması yapılacak” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)