AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, MÜSİAD Kırşehir Dost Meclisi’nde konuk oldu.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin Dost Meclisine katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ömer Ali Öz,“İş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli’yi misafir etmekten dolayı mutluyuz. Bu nazik katılımlarından dolayı MÜSİAD Kırşehir yönetimi adına sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Bugün, tarihimizde halk iradesinin, demokrasinin hiçe sayılarak tarihte kara bir leke olarak yerini alan 27 Mayıs darbesinin yıldönümü. Ülkemizin her daim düze çıktığında emperyalistlerin kuklalarının eliyle bu ülkeyi dibe çektikleri darbeler yaşanmış, paçalarından aşağı çekecek şekilde her türlü enstrümanı kullanmışlardır. Bu uğurda hayatını kaybeden başta Başbakan Adnan Menderese yol arkadaşlarına ve tüm şehitlere rabbimden rahmet diliyorum. Rabbim bu memleket düşmanlarına tekrar tekrar fırsat vermesin inşallah. Biz MÜSİAD ailesi olarak her daim devletimizin yanında, devletimizin liderine sahip çıkan ve çizilen yerli milli politikalar da yol yürümeyi şiar edinen bir birlikteliğiz. İş aleminin aktörleri olarak önümüzdeki süreçte ülkemizin hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemesi adına elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ve bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. MÜSİAD Kırşehir olarak, şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda Şehir ve ülkenin dertleriyle dertlenen kendine mevzu edinen her kesimle milletvekilimizle olduğu gibi koordineli bir şekilde çalışmaya ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli de yaptığı konuşmada “Kırşehir MÜSİAD Şubesi Başkanı Ömer Ali Öz ve MÜSİAD üyeleri ile birlikte olmaktan dolayı memnun oldum.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliğine her zaman destek olan MÜSİAD ailesi üyelerini bir kez daha tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkemizin içeride ve dışarıda türlü belalarla uğraştığı zamanlarda, birtakım çevrelerin yatırım yapmamayı, ülkeyi terk etmeyi düşündüğü ortamlarda MÜSİAD ailesi 81 ilde göstermiş olduğu dik duruşla davamıza en çok destek veren sivil toplum kuruluşlarından biri olmuştur. Kırşehir'de ekonomiye yön veren değerli MÜSİAD üyeleri ile birlikte Kırşehir'i konuşmak, Kırşehir’in sorunları üzerine kafa yormaktan dolayı mutluyum” dedi.

MÜSİAD Kırşehir ailesi ile birlikte Kırşehir özelinde güzel işler başarmaya devam edeceklerini söyleyen Kendirli, “MÜSİAD üyelerinin Kırşehir ’de istihdama olan direkt katkısının artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Önümüzdeki süreçtede güzel işler ve projeleri hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Devletimiz her zaman ülkesini seven ve ülkesine yatırım yapanların yanında yer almıştır. Bizler de sizin gibi ülkesine hizmet eden istihdam yaratan iş insanlarının dertlerini ve sorunlarını köprü görevi görerek üst makamlara her fırsatta iletiyoruz. Kırşehir'de Ömer Ali Öz Başkanımız ile uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz. İş dünyasının yaşadığı sorunları minimize etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir kez daha nazik davetleri için Ömer Ali Öz Başkanımıza ve MÜSİAD Kırşehir ailesine teşekkür ediyorum. Rabbim işlerinizde muvaffak eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Dost Meclisinde Kırşehir potansiyeli olan jeotermal suyun turizmde ve tarımda daha etkin değerlendirilmesinin yolları başta olmak üzere organize sanayinin genişletilmesi ve ciddi istihdam sağlayacak yatırımcılara ulaşılıp şehrimizde istihdamın ve iş olanaklarının çoğaltılması, şehrimizdeki kırmızı et üretiminin mevcut durumu, bacasız sanayi olan turizmin şehrimize daha fazla katkı sağlayabilmesi için Kapadokya’dan şehrimize turist çekebilmenin yolları gibi şehrimize katkı sunacak, istihdamı arttıracak, şehre gelecek oluşturacak alanlarda verimli istişareler gerçekleştirildi.

Konuşmalar sonunda MÜSİAD’lı işadamlarının sorularını cevaplayan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ömer Ali Öz günün anısına hediye takdim etti. (HABER MERKEZİ)