CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kırşehir'e gerçekleştirmiş olduğu ziyarete ilişkin görüşlerini, tespitlerini ortaya koyarak TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında eleştirilerde bulundu.
Milletvekili İlhan, geçen hafta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kırşehir'i ziyaret ederek bol vaatli toplantı ve görüşmelerde bulunduğunu belirterek alelacele oluşturulmuş olan vaatlerin neler olduğunu tek tek ifade etmeyeceğine değindi ve “Kırşehir'de yapımına hiç başlanmamış ancak teslim süresi gelince revizyon yaptık aldatmacasıyla geçiştirilen veya başlansa dâhi atıl hâlde bulunan birçok kamu yatırımı yer alıyor. Kırşehir halkının böylesi şifahi sözlere itimat etmeyeceği aşikâr” dedi.
“KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE STK TEMSİLCİLERİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA DAVET EDİLMEMİŞLERDİR” 
Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir halkının iradesine Bakan düzeyinde saygısızlık yapıldığını belirterek. “Kırşehir Belediye Başkanının programa katılma, iletişime açık olma ve misafir etme talebi olmasına rağmen ne yazık ki il koordinasyon kurulu toplantısına gerek Belediye Başkanı gerekse de STK temsilcileri davet edilmemişlerdir” diyerek eleştirilerde bulundu.
İLHAN: "KIRŞEHİR HALKI ZAMANI GELDİĞİNDE GEREKEN CEVABI VERECEKTİR."
Son olarak CHP Milletvekili İlhan, geçmişte de Kırşehir nezdinde siyasi saiklerle denenen bu cezalandırıcı ve intikamcı yaklaşıma çok büyük bir siyasi hafızaya sahip Kırşehirlilerin zamanı geldiğinde gereken cevabı vereceğine hiç kimsenin şüphesinin olmamasına dikkat çekerek konuşmasını noktaladı. (HABER MERKEZİ)