CHP Kırşehir Milletvekilli Metin İlhan ile Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ettiler. 
Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner ile Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı, Milletvekilli Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir’in sorunları ve yaptıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Milletvekili İlhan, Kırşehir’de halkın en büyük sorununun işsizlik ve ekonomi olduğunu belirterek, “Ülkemiz ne yazık ki kötü yönetiliyor. Ekonomik sıkıntılar giderek halkımızı derinden sarsıyor. Zaten işsizlik had safhada iken buna bir de pandemi eklenince büyük ve çözümlenemeyecek bir boyutlara çıktı. Her gittiğimiz yerde her vatandaşımız bizden iş istiyor. Biz iktidarda olmadığımız için he yazık ki bu talepleri karşılama imkanımız olmadığını ifade ediyor ve diğer sorunlarını çözümlemeye çalışıyoruz. Tüm umudumuz ve isteğimiz önce şu pandemi sürecini atlatıp normal halata dönmek ve ilk seçimde CHP olarak iktidara gelip, ülkemizin ve Kırşehirimizin sorunlarını çözümlemek” dedi. 
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da, Kırşehir’de Belediye’nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi ve bahar ayıyla birlikte pek çok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. (HABER: BEYHAN BALLI)