AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan, Pazartesi günü Vali Mete Buhara, Kırşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Sadık Gülecen’i ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.

İlk ziyaretine Vali Mete Buhara’ya yapan Milletvekili Hacı Turan, Vali Buhara’ya görevinde başarılar dilerken, Kırşehir’in çözüm bekleyen sorunlarını ve halkın beklentilerini aktardı ve sorunların çözümü için üzerine düşecek her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Vali Buhara da, Milletvekili Hacı Turan’a ziyareti için teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Milletvekili Hacı Turan daha sonra Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ile birlikte Kırşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Sadık Gülecen’i ziyaret etti.

Milletvekili Hacı Turan son olarak da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Kırşehir’in parlayan yüzü olduğunu ve ilimizin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Ankara Milletvekili Hacı Turan, üniversitemizin kaliteli eğitim ve özellikle sağlık turizmi alanında önemli adımlar attığını kaydetti.

Kırşehir’in kalkınmasında üniversitemizin gerçekleştirdiği projelerin önemli katkısı olduğunu söyleyen Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin birçok alanda ilimizin ihtiyaçlarına cevap veren proje ürettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi ve Milletvekili Hacı Turan’a, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  (HABER: BEYHAN BALLI)