AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Pazar günü İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin’le birlikte Değirmenkaşı köyüne giderek köylülerle bir araya gelerek sorunlarını ve beklentilerini dinledi.
Kırşehir’in en büyük köylerinden olan ve geçtiğimiz hafta Vali Necati Şentürk’ün de ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinlediği Değirmenkaşı’nda bir kahvehanede köy halkıyla biraraya gelen Milletvekili Salih Çetinkaya ve beraberindekiler muhtar Ramazan Eker'den köy hakkında bilgiler alarak, vatandaşlarla sohbet etti.
Her fırsatta Kırşehir’in tam köylerini ziyaret ederek, sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Çetinkaya, “Şehirde ne varsa köylerimizde de o hizmetler olsun istiyoruz. Ama bu bazen mümkün olmuyor. Çünkü köylerimizde yaşayanların sayısı giderek azalıyor. Biz de bakanlıklardan sağladığımız destek ve İl Özel İdaremizin imkanları ile yaşanan tüm sorunları çözmeye çalışıyoruz. Kırşehir'in en fazla nüfusu sahip köylerinden birisi benim köyümün komşusu Değirmenkaşı'dır. Burada yaşayan vatandaşlarımız ve tüm çiftçilerimizin bizden beklentileri olduğunu biliyoruz. Özellikle tarım ve hayvancılık alanlarındaki istek ve beklentilerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Son yıllarda hükümetimiz çiftçilerimize bir çok alanda destek verdiği ortadadır. Bu destek ve teşviklerin artması için de bizler her türlü girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)