Kırşehir’de AK Parti’den üç dönem milletvekili seçilen ve görev süresi içinde Kırşehir ve ilçelerine yaptığı pek çok yatırım ve hizmetle anılan Mikâil Arslan, hafta sonunda şehrimize gelerek gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”le birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Bir süre önce Kırşehir MÜSİAD Başkanlığına seçilen Ömer Ali Öz’e ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dileyen Milletvekili Mikâil Arslan, daha sonra şehrimizde faaliyet gösteren ve ülke genelinde temsilcilikleri ve üyeleri ile büyük bir dayanışma örneği gösteren Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği’nin yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Arif Saylam’a ve yönetim kuruluna da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Mikâil Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, “2016 ve 2017 yıllarında çalışmalarına destek verdiğimiz derneğimizin üyelerinin sorunları ve talepleri kısmen karşılanmıştı. Sorunları devam eden müstafi uzman çavuşlarımız ve dernek üyelerinin taleplerinin en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için Dernek başkanımıza ve yönetim kurulumuza desteğimiz devam edecektir” dedi.
Mikâil Arslan, yine geçtiğimiz günlerde Kırşehir Şehit Aileleri Derneği’nin olağan genel kurulunda güven tazeleyerek Başkan seçilen Mutlu Kılıçarslan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet Gazilerimize acil şifalar dileyen Arslan ziyaretlerinde, yeniden göreve gelen başkan ve yönetim kuruluna yapacakları öz verili çalışmalarında başarılar diledi. (HABER: BEYHAN BALLI)