AK Parti Milletvekili Kendirli’den 20. Kuruluş yıl dönümü mesajı:
“Milletimize hizmet yolunda nice AK yıllara…”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli AK Parti’nin kuruluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Milletvekili Kendirli yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“14 Ağustos 2001'de, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; "Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı" sloganıyla yola çıkan AK Parti'mizin 20'inci yılını kutluyorum.
Vatan, millet, devlet ve bayrak davasında daima ileri bakan, inandığı yolda yürüyen AK Parti'mizin başarısındaki sırrın; millete hizmet için, milli iradeye, hakka ve halka kayıtsız şartsız teslimiyet olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti; mazlumların umudu Türk Milletinin gerçek sesi olmuştur. Girdiği ilk seçimle birlikte milletin güvenini kazanarak göreve başlayan AK kadrolar Büyük ve Güçlü Türkiye hedefi ve Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir düsturu ile gece gündüz demeden büyük bir kararlılıkla ve hizmette sınır tanımayarak ülkemizde büyük bir değişim ve dönüşüm sürecini yaşatmıştır.
Türkiye siyasetinde ezberleri bozan partimiz, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesini şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde güçlenerek yoluna devam etmiştir.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin kıymetli mensuplarını kutluyor, milletimizin emrinde, milletin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tüm yol arkadaşlarıma şahsım adına ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)