Belediye Başkanı Ekicioğlu’nun öncülüğündeki

Millet İttifakı Heyetinden AK Parti’li Çelik’e ziyaret

Millet ittifakının CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığındaki Heyet; Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İl-İlçe Yönetimi ve Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grubu'na ve İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen Şaban Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
“Millet İttifakı”na kaynak olmaya devam ederek Kırşehir için uzlaşı kanallarını zorlayarak tüm siyasi partilerle ve seçilmişlerle ilişkilere önem veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bugün de İl Özel İdaresi’nde Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İl-İlçe Yönetimi ve Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grubu'na ve İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen Şaban Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sohbet ortamında geçen ziyaretler sonunda Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik’e bir çiçek takdim etti ve başarılar diledi. (HABER: BEYHAN BALLI)