Kırşehir’in 22., 23. ve 26. dönem milletvekili Mikâil Arslan, Cumartesi günü gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek 45. yılını kutladı.    
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner’le bir süre sohbet eden Kırşehir eski Milletvekili Mikâil Arslan, Kırşehir’de 45 yıldır yayınlanan “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin yayın politikasından övgüyle bahsederek yerel basının önemine dikkat çekti.
Kırşehir’in her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını gündeme getiren “Kırşehir Çiğdem”in duyarlılık gösterdiğini ifade eden Arslan, bu nedenle Kırşehir’in en saygın gazetelerinden birisi olduğunun altını çizdi.
Kırşehir’de üç dönem milletvekili seçilen Mikâil Arslan, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in sahip ve çalışanlarının 45. yılını kutladı. “Kırşehir Çiğdem”in Kırşehir’e yakıştığını, haber ve yorumlarıyla Kırşehir’e ışık tuttuğunu belirten Mikail Arslan, şunları söyledi:
“Kırşehir’in en uzun ömürlü gazetesi olan Kırşehir Çiğdem yaptığı yayınlarla Kırşehir’e hizmet eden saygın gazetelerimizden birisidir. ‘Kırşehir Çiğdem’ gazetemiz halkımızın sesi ve kulağı olmuş, tarafsız ve ilkeli haberleriyle hep öne çıkmış en saygın gazetelerimizden birisidir. ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi hep ilkeli yayın politikasıyla bugünlere geldi. Özellikle demokrasilerde yerel basının önemi, ulusal basından çok daha önemlidir. 
“Kırşehir’de kurulduğu günden bu yana ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışını sürdüren gazetemiz ‘Kırşehir Çiğdem’in 45. yılına girmesinden büyük mutluluk duyduk. ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar halkımızın güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır.  Bir gazete tarafsız, objektif ve ilkeli yayınlar yaparsa herkesin sevgisini, saygısını ve takdirini kazanır. ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi de, 45 yıldır sürdürdüğü dürüst ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla, Kırşehir halkı nezdinde o saygınlığı hak etmiş bir basın kuruluşumuzdur. Kurulduğu günden bu yana Kırşehir’e ve Kırşehirlilere hizmeti ön plânda tutarak, basın ilkelerine uygun yayın politikasıyla herkesin sevgi ve saygısını kazanan, Kırşehir’de ilkeli ve dürüst ve gazetecilik örneği veren ‘Kırşehir Çiğdem’ gazetesi de doğru haber ve yorumlarla Kırşehirlilerin gözü kulağı ve dili olmaktadır. Bu yoldaki yayın politikasıyla gazetemizin sahiplerini ve çalışanlarını kutluyor, Kırşehir’deki yayın hayatınızda başarılarınız daim olsun” 
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner de Kırşehir’in sorunlarını dile getirerek, çözümü konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekerek, Kırşehir’de üç dönem milletvekili seçilen ve görev süresinde yaptığı yatırım ve hizmetlerle herkesin takdirini kazanan Mikâil Arslan’a 45. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle yaptığı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (HABER: BEYHAN BALLI)