Kırşehir eski Milletvekili Mikâil Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nce 2017 yılında çalışmalarını başlatarak 2018-2019 yılı yatırım programına aldırdıkları Boztepe İlçesi için Doğal Gaz Projesi’ni tamamlayarak ilk gazın verilmesini sağlayan BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’a teşekkür etti.
Mikail Arslan, büyük uğraşlar vererek 2017 yılında Boztepe ilçesine doğalgazın verilmesi için 2018-2019 yılı yatırım programına aldırdıkları çalışmaların tamamlandığını ve 26 Aralık 2019 tarihinde Boztepe ilçemize KIR-GAZ tarafından ilk doğal gazın verilmesinden büyük mutluluk duyduklarını açıkladı.
Boztepe ilçesinin yatırım programına alınmasında ve ilk gazın verilmesine büyük desteklerini gördüklerini dolayı BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulunan Mikâil Arsan, “Kırşehir merkezden sonra Kaman, Mucur ve Boztepe ilçelerimizde doğalgaz kullanımına başlandı. Sayın Genel Müdürümüze Akpınar ilçemize doğalgaz verilmesi hususlarında talebimizi yeniledik. İlimizin Akpınar ve Akçakent İlçeleri hariç tüm İl ve İlçelerimizi Doğal Gaz ile buluşturmuş olduk. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere bir önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, şu an Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ’e BOTAŞ Genel Müdürümüz Sayın Burhan Özcan’a KIR-GAZ Genel Müdürümüz Selçuk Aksakaloğlu’na KIR-GAZ İl Müdürümüz Sayın Ömer Nazım Ünal’a destekleri için teşekkür ediyoruz. Boztepe ilçe halkımıza hayırlı olsun” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)