Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, İl Başkanı Arif Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdemir'in de katıldığı MHP heyeti Vali İbrahim Akın’ıa makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ilimizde yaşanan sorunlar ve çözüm yolları gibi pek çok konuda fikir alışverişinde bulunulurken, MHP heyeti Kırşehir’de parti olarak üzerlerinde düşecek her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
Vali İbrahim Akın da MHP heyetine seçimlerin Kırşehir’de huzurlu ve sağlık bir ortamda geçmesi için bütün partilere görev ve sorumluluk düştüğünü ifade etti ve seçimlerde bütün partilere başarılar diledi.
Bu arada Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal, İl Başkanı Arif Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdemir ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları çerçevesinde Kırşehir Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Laboratuvarı, 112 Komuta merkezi ve İl Ambulans Servisini ziyaret ederek çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi aldı ayrıca projeleri ile ilgili bilgiler verdi. (HABER MERKEZİ)