6 ay sonra, yarın Kırşehir’e gelecek İYİ Parti lideri Akşener esnaf ve ilçe ziyaretlerinde bulunup, Cacabey Meydanı’nda halkla birlikte iftar yapacak

MERAL AKŞENER, KIRŞEHİR’E GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Nisan 2022 Perşembe günü Akpınar ve Boztepe’de esnaf ziyaretleri yapmak üzere Kırşehir’e gelecek. Aynı gün İYİ Parti Kırşehir Teşkilatınca organize edilen ve halkımızın davet edildiği Cacabey Meydanı’nda yapılacak olan iftar programına katılacak.

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Perşembe günü yaklaşık 6 ay aradan sonra tekrar Kırşehir’i ziyaret ederek şehrimize verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Kendisini davet ettiğimde programını değiştirerek Kırşehir’e gelmeyi kabul eden Sayın Genel Başkanımız Perşembe günü saat 15:00’de Akpınar’a gelerek her zaman yaptığı gibi esnafımız ve halkımızla buluşup dertlerini bir kez daha kendilerinden dinleyecektir. Oradan Boztepe’ye saat 17:00’de geçecek ve burada da yine esnafı ziyaret ederek yörenin sorunlarını yerinde tespit edip gereğini yapacaktır. Bu ziyareti tamamladıktan sonra Kırşehir’e gelecek olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Cacabey Meydanı’nda halkımızla iftar yemeğine katılarak hemşehrilerimiz ile buluşacaktır. İlk seçimde iktidara gelmek için tüm hazırlıklarını tamamlamakta olan İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başbakanlığı’nda Kırşehir’de dahil tüm Türkiye inşallah İYİ olacak. Başta Akpınar ve Boztepe’liler olmak üzere tüm Kırşehir halkını davet ediyoruz “ dedi. (HABER MERKEZİ)