İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Kırşehir’e gelerek Kaman ve Mucur ilçeleri ile şehrimizdeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Ümit Dikbayır, Mehmet Tolga Akalın ile birlikte önce Kaman ilçemize giden İYİ Parti lideri Meral Akşener,  burada esnafların sorunlarını dinledi ve ardından Kırşehir’e geldi. 
Saat 13.00’te Kırşehir’e gelen Meral Akşener’i, Kırşehir Belediyesi önünde kalabalık bir halk topluluğu davul-zurnayla coşkulu bir şekilde karşılayıp bağrına bastı…
İl Başkanı Müfit Göçen ile birlikte ilk olarak Belediye önünde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz ve Osman Uçar, CHP İl Başkanı Baran Genç ve kalabalık bir halk tarafından karşılanan Akşener, burada toplanan halka hitap etti.
Gittikleri her yerde esnafın, çiftçinin, üreticinin, emeklinin, öğrencinin sorunlarını dinlediklerini belirten Akşener, “Gittiğimiz her yerde, esnaf dükkânlarında çiftçi ve besiciye rastlıyoruz. geçinemeyen emekliye, atanamayan öğretmene, yurt bulamayan öğrenciye rastlıyoruz. Tencere kaynatmakta zorlanan kadına rastlıyoruz. Biz suni gündemlerin peşinden gitmiyoruz. Esnaf üzerinden Türkiye’nin dertli kesimlerinin derdini öğrenip onlara çözüm üretiyoruz. 92 puan alıp atanamayan gençlerimizle karşılaşıyoruz, halkımızın dertlerini dinleyerek buraya geliyoruz. Üniversite öğrencilerimizin yurt sorunu var. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve arkadaşlarına şunu tavsiye ediyorum; 500 milyon dolarlık uçaklarla gezmek yerine iki uçağı satsalar Türkiye’nin bütün vilayetlerine ikişer bin kişilik birinci sınıf yurt yaparlar ve öğrencilerin yurt sorununu çözebilirler. Bir tarafta yoksulluk bir tarafta itibardan tasarruf olmaz diyenler var. Bir yandan evine etmek götüremeyen, tencere kaynatamayan kadınlarımız var, diğer yandan 5 maaş alan danışmanlar var. Zehir zıkkım olsun. Biz sizlerin sesi olmak için buradayız. Sizlere tepeden bakıp 13 uçakla gezen, 250 bin lira maaş alanlar var. Bütün bunların neticesinde Türkiye’de esnaf üzerinden Türkiye’nin dertli kesimlerinin dertlerini öğrenip çözüm üretiyoruz. İYİ Parti olarak suni gündemlerin peşinden gitmeyeceğiz, gerçek derdin ve gerçek çözümlerin peşinde olacağız" dedi.
Meral Akşener ve beraberindeki kurmayları ile birlikte Kırşehir Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti. (HABER: SALİH GÜNER)