Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçmenle buluşmaya devam ediyor:
“Makam hırsıyla değil, hizmet aşkıyla çalıştık”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıldır görev yaptığı Kırşehir’e gece-gündüz hizmet ederek, çehresini değiştirdiklerini söyledi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde seçmenlerle bir araya gelen Başkan Bahçeci, “Derdi hizmet olanın kişisel meselesi asla olamaz, birlik ve beraberlikle Kırşehir’in büyümeye ve güzelleşmeye devam etmesi için halkımızla beraber omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tevazu ve samimiyetle şehrimize gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
On yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Yaşar Bahçeci, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız" dedi.
Belediye Hizmetlerini 14 Mahallemize götürdük Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, göreve geldiği ilk andan itibaren il genelinde önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.
“2009’da projelerimizin temellerini attık” diyen Başkan Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi sadece merkezde değil, Kırşehir’in tüm mahallelerinde, insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. Aynı şekilde 2009 yılında göreve geldiğimiz gün de söylemiştik, ‘Kırşehir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. On yılda yapılamaz denilen birçok işleri yaptık ve birçok sorunları çözdük. Büyük şehirlerde ne varsa, Kırşehir’imizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Kırşehir’imizin tamamında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdiğimizi görüyoruz" diye konuştu.
MAKAM HIRSIYLA DEĞİL HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞTIK
2009 yılında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Bahçeci, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız. Oluş amacımız, varlık sebebimiz milletimizin derdiyle dertlenmek ve önündeki sıkıntıyı kaldırmak. Çok şükür on yıldır ekibimizle birlikte tek yumruk olarak çalıştık" dedi.
Başkan Bahçeci, “Kırşehir baba ocağım ve burada yaşıyoruz. Makam mevki hırsı yapmadık. Sadece Kırşehir’imize bir proje daha fazla yapar mıyız diye onun hesabını yaptık. Hesabi olmadık, hasbi olduk. Makam hırsıyla değil hizmet aşkıyla çalıştık. Vatandaşımızın hep içinde olduk. İnşallah Kırşehir’imizin büyümesi, güzelleşmesi devam edecek. Ben bu hususta emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bir ekip olarak çalıştık ve tek yumruk olduk. Sonuçta birlikte başardık. İnşallah birlikte başarmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)